| Misafirlerimiz... | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ChoJo_GirL кσмüя ρяєη¢ıєѕ α∂мin
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 29 Siteyi beğendin mi? : Süperr...xD xD En sevdiğin şarkısı? : Şaka-Beni kategorize etme... Siteye neden üye oldun? : Eee böle süper bir sitee kim üe olmaz kii... Hangi sanal hayvan? : Hangi Takım? : Rep : Kayıt tarihi : 12/06/08
| Konu: Misafirlerimiz... C.tesi Haz. 14, 2008 8:12 am | |
| Misafirlerimiz...Yorumlarınızı burada paylaşın...Lütfen üye olun bir şey kaybetmezsiniz...Ama çok şy kazanırsınız... | |
|
| |
beyza_ir Misafir
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... C.tesi Haz. 14, 2008 12:59 pm | |
| admin mod başvuruları varmı |
|
| |
EreN-Ji_AdMiN ***ѕιтє кυяυ¢υѕυ***
Mesaj Sayısı : 812 Yaş : 28 Siteyi beğendin mi? : Size sormalı. En sevdiğin şarkısı? : Şaka\Beni Kategorize Etme ve Tavla Siteye neden üye oldun? : Siteyi ben kurdum :D Hangi Hepsi Favorsi? : Rep : Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... C.tesi Haz. 14, 2008 2:30 pm | |
| - beyza_ir demiş ki:
- admin mod başvuruları varmı
tabiki var ilk 3 kişi admin ilk 3 kişi mod oluo sitenin ilk üyeleri avntajlı | |
|
| |
*_CEMRE_* ÜYE
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 28 Siteyi beğendin mi? : eeddddd En sevdiğin şarkısı? : cemre Siteye neden üye oldun? : emre Rep : Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... C.tesi Haz. 14, 2008 11:37 pm | |
| misolar üe olun mutlu olunnnn | |
|
| |
cemre_ma Misafir
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Paz Haz. 15, 2008 12:15 am | |
| bişiy dicem üye olmadan sitenin tamamını göremiyoruz dimii. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 812 Yaş : 28 Siteyi beğendin mi? : Size sormalı. En sevdiğin şarkısı? : Şaka\Beni Kategorize Etme ve Tavla Siteye neden üye oldun? : Siteyi ben kurdum :D Hangi Hepsi Favorsi? : Rep : Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Paz Haz. 15, 2008 1:19 am | |
| - cemre_ma demiş ki:
- bişiy dicem üye olmadan sitenin tamamını göremiyoruz dimii.
evet canım üye olmanız gerekio ama kesinlikle bayılacaksınız siteye.... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Salı Haz. 17, 2008 2:24 pm | |
| artık 1 admin hakkı kaldı lütfen üye olun türkiyenin 1. sitesi |
|
| |
irem72 кızıℓ ρуєηѕєѕ α∂мin
Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 29 Siteyi beğendin mi? : ewet En sevdiğin şarkısı? : hepsi Siteye neden üye oldun? : yoshy-korkut:D Hangi Hepsi Favorsi? : Ruh Halin : Rep : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Salı Haz. 17, 2008 2:29 pm | |
| aa hala duruo çabuk üye ol çabuk | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 29 Siteyi beğendin mi? : Süperr...xD xD En sevdiğin şarkısı? : Şaka-Beni kategorize etme... Siteye neden üye oldun? : Eee böle süper bir sitee kim üe olmaz kii... Hangi sanal hayvan? : Hangi Takım? : Rep : Kayıt tarihi : 12/06/08
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Çarş. Haz. 18, 2008 1:54 am | |
| Teşekkür ederiz canlarım...Hepsi Şeyda*nın marifettii... | |
|
| |
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Perş. Haz. 19, 2008 5:50 pm | |
| beni şımrtıyosunuz teşekkürler ama ezgicim senindeyardımın büyük.Hepine teşekkür ediyorum.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Ptsi Haz. 23, 2008 1:49 pm | |
| Kiminee qöre forum bise qöre bir aileeeee... ÜYE OLL MUTLU OL....VEEE HEPSİYE DOYYY... | |
|
| |
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Salı Haz. 24, 2008 3:29 am | |
| ewtt ama hiç misafir yoqq.... | |
|
| |
ben Misafir
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Salı Haz. 24, 2008 7:15 am | |
| bu siteye lütfen üye oolun |
|
| |
irem72 кızıℓ ρуєηѕєѕ α∂мin
Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 29 Siteyi beğendin mi? : ewet En sevdiğin şarkısı? : hepsi Siteye neden üye oldun? : yoshy-korkut:D Hangi Hepsi Favorsi? : Ruh Halin : Rep : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Salı Haz. 24, 2008 8:20 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Salı Haz. 24, 2008 9:12 am | |
| Ezgicim üye olunca mutlu oluruz ama hepsiye asla doymayızz dimi yani ben hepsiye doyamam ayrıca Şeydacım bizimde sitede bir katkımız var dimi yhanii |
|
| |
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Çarş. Haz. 25, 2008 5:18 am | |
| yha yuardaki misafirimz üye olun diyor ama kendi nie üye olmuo?? | |
|
| |
ŞeYdaa Misafir
| Konu: arkadaşlar ben ŞEYDAA ADMİN Salı Tem. 01, 2008 10:57 am | |
| ezggmmm ben şeydA başka bilgisayarda oldugum ıcın giremiyorm.IP farklı yha....sizi cokkkkkkkk ösledmmmm... |
|
| |
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Salı Tem. 01, 2008 11:16 am | |
| Bisde senii canımmm...Sn şimdilik o bilq.den üye olsana... | |
|
| |
MeLLy Misafir
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Perş. Tem. 03, 2008 1:11 pm | |
| ezgii bende şifremi unttum başka bir bilgisayardayım şifremi nasıl değiştircem nese ben yeni şifre alırım |
|
| |
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Cuma Tem. 04, 2008 3:14 am | |
| Canım qirişe bas altta kayıt ol ve şifremi unuttum yasıyor şifremi unuttuma bas zaten sonrası belli... | |
|
| |
meLLy Misafir
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Çarş. Ağus. 06, 2008 8:17 am | |
| yha olmuo bn meltem lütfen yardım edin yönetim panelinden kullanıcı adıma girin şifremi değiştirin şifremi 202401756mltm yapın oke ben girince değiştiririm şifremi |
|
| |
cemre_aslı Moderatör
Mesaj Sayısı : 310 Yaş : 26 Siteyi beğendin mi? : evet hatta bayıldımmmmmmmm En sevdiğin şarkısı? : 4 peynirli pizza,beni kategorize etme,tavla Siteye neden üye oldun? : çünkü süper bir site Hangi Takım? : Rep : Kayıt tarihi : 27/06/08
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Çarş. Ağus. 06, 2008 9:07 am | |
| cnm neden yapamadınki şifremi unuttuma tıkla ordaki soruları cevapla msnne gelicektir zaten şifren | |
|
| |
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... C.tesi Ağus. 16, 2008 12:15 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Cuma Ağus. 22, 2008 2:02 am | |
| Sorun yoqq dimii..Meltem girebilioo..Nese...Konuya devm... | |
|
| |
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Cuma Ağus. 22, 2008 2:35 am | |
| ben mail adresine şifre ve kullanıcı adını attım ama girmio.. | |
|
| |
| Misafirlerimiz... | |
|