ChoJo_GirL кσмüя ρяєη¢ıєѕ α∂мin
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 29 Siteyi beğendin mi? : Süperr...xD xD En sevdiğin şarkısı? : Şaka-Beni kategorize etme... Siteye neden üye oldun? : Eee böle süper bir sitee kim üe olmaz kii... Hangi sanal hayvan? : Hangi Takım? : Rep : Kayıt tarihi : 12/06/08
| |
EreN-Ji_AdMiN ***ѕιтє кυяυ¢υѕυ***
Mesaj Sayısı : 812 Yaş : 28 Siteyi beğendin mi? : Size sormalı. En sevdiğin şarkısı? : Şaka\Beni Kategorize Etme ve Tavla Siteye neden üye oldun? : Siteyi ben kurdum :D Hangi Hepsi Favorsi? : Rep : Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Paz Ara. 28, 2008 10:25 am | |
| | |
|
Misaifr Misafir
| Konu: En güsel Site Ptsi Ocak 05, 2009 1:26 pm | |
| SİTE ADI ÇIKMAMIŞ ZATEN AMA SİTEMİZE HAKARET İÇERİKLİ SÖZLER YAZAMAZSINN !!!
EDİT BY= ChoJo_GirL |
|
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 29 Siteyi beğendin mi? : Süperr...xD xD En sevdiğin şarkısı? : Şaka-Beni kategorize etme... Siteye neden üye oldun? : Eee böle süper bir sitee kim üe olmaz kii... Hangi sanal hayvan? : Hangi Takım? : Rep : Kayıt tarihi : 12/06/08
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Salı Ocak 06, 2009 10:02 am | |
| Pardon yanlış editlenmiş =)
En son ChoJo_GirL tarafından Ptsi Şub. 09, 2009 1:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
EreN-Ji_AdMiN ***ѕιтє кυяυ¢υѕυ***
Mesaj Sayısı : 812 Yaş : 28 Siteyi beğendin mi? : Size sormalı. En sevdiğin şarkısı? : Şaka\Beni Kategorize Etme ve Tavla Siteye neden üye oldun? : Siteyi ben kurdum :D Hangi Hepsi Favorsi? : Rep : Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: Misafirlerimiz... Paz Ocak 25, 2009 2:59 pm | |
| senin siten bizi ilgilendirmiyor biz bukadarını yaptık buda seni ilgilendirmiyor kimseyi küçük görmüş gibi yapamazsın çünkü öyle yapanın sitesini başına yıkarım..Elifnaz beni tanıo sitesine neler yapacağımı az çok bilir...Eğer şuan kurallar olmasa admin olmasam ve terbiyeli olmasam sana öle bişi derdimde...nese ne halin varsa gör...birde ilk başka berbat diyon sonra dostluk teklif ediyon bizde kabul edecez yha.. | |
|
| |